Exposities

balk-tussen-tekst1.png (500×26)

 EXPOSITIE
ALS KUNST JE LIEF IS

  26 juni t/m 16 augustus 2020

Vrijdag 26 juni start er weer een nieuwe expositie.

Kunst speelt in het interieur van een huis een beslissende rol. Kunst is meer dan welk ander onderdeel van het interieur in staat om uw diepste waarden zichtbaar te maken. Dat is het gevoel van geraakt worden door en verliefd worden op een kunstwerk. U drukt met kunst, voor iedereen die het huis bezoekt, een deel van uw persoonlijkheid uit.
Door de kunst in uw interieur met u mee te laten groeien, neemt de kracht en harmonie van de sfeer van uw huis zingevend toe. Nieuwe werken die aansluiten bij nieuwe inzichten, belevingsvormen en waarden verdienen dus een plaats.

Om de energie van verrassing, passie, geraakt en verliefd worden vast te houden, is het van het allergrootste belang het kunstwerk niet tot meubelstuk te laten worden. Want kijken doet u met uw ogen en zien doet u met uw hart. Breng nieuwe liefdes binnen en koester de oude door ze regelmatig een nieuwe podium aan te bieden. Verplaatsen is een fluitje van een cent, ze zitten immers niet nagelvast. Kortom :  ” Als  Kunst je Lief is “.

In deze tentoonstelling hangen 30 hedendaagse, veelal noordelijke kunstenaars in de galerie met 2 à 3 schilderijen. In stock daarentegen heeft Ruigewaert van iedere kunstenaar minimaal 6 tot 10 werken extra. Wordt u geraakt door een schilderij in de galerie en wilt u meer weten over deze kunstenaar of bent u op zoek naar werk van een bepaalde schilder dan kunnen wij altijd meer laten zien zodat u een beter overzicht krijgt van waar die kunstenaar voor staat.


In deze expositie werk van :

Christiaan AfmanReinder BleekerSonja BrussenHenk van DonkGreetje FeenstraEllen GeertsAbel GroenewoldAnnemarie de GrootRutger HiemstraMarten HuitsingJan JansmaJannes KoetsierReinoud KuipersTheo LeijdekkersCoba MartensAukje NiemeijerBas NijenhuisBrunet RiegstraAnna PavlovaDrago PecenicaMarian van der SandenGertjan Scholte-Albers – Francine SchrikkemaGerald SchuilAns SmitsTon van SteenbergenBen SteijnHuib van der SteltWalter StoelwinderGert Jan VeenstraAly van der Wal & Geert de Weerd

 

Daarnaast treft u in deze expositie ook kunstwerken aan die komen uit de privé collectie van particulieren, verzamelaars en hedendaagse kunstenaars. In deze tentoonstelling zijn dat schilderijen en grafiek van o.a. Malie Baehr, Dinie Bogaart,  Jan Costerus, Ruurd Elzer, Jelle Hoogstra, Jan te Wierik & Arie Zuidersma.
Door deze manier van exposeren krijgt u een groot aanbod van kunst die heel divers is.

De combinatie met kunstobjecten die het interieur aankleden, verrassende cadeauartikelen & bijzondere accessoires maken het plaatje compleet. Kwaliteit en originaliteit komen hier samen in de veelzijdige collectie. Bent u op zoek naar kunst die verwondering oproept? Naar werken die u meenemen naar een wereld om in weg te dromen?
U vindt ze in onze galerie waar u kunst wordt getoond in een andere entourage dan u wellicht gewend bent.

Met plezier nodigen wij u uit om deze expositie in onze galerie te komen bezoeken.
Henk Menger & Tjitske Regnery

 

 

EXPOSITIE
ANNA PAVLOVA

t/m 30 september 2020

Galerie Ruigewaert heeft t/m 30 september een solo expositie van de Russische kunstenares Anna Pavlova ingericht bij het Bedrijven Centrum Haren aan de Nieuwe Stationsweg 9 te Haren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een schilderij, neemt u dan contact op met de galerie.
De entree is gratis, dus loopt u gerust eens binnen.

OPENINGSTIJDEN
maandag t/m vrijdag van 9.00 – 18.00 uur

N.B. Let op dit zijn andere tijden dan in Appingendam

 

VERWACHTE
EXPOSITIE

MOOI DICHTBIJ
21 augustus t/m 11 oktober 2020
Expositie met veel schilderijen van Gertjan Scholte-Albers en met werk van hedendaagse,
noordelijke kunstenaars