Exposities

balk-tussen-tekst1.png (500×26)

 EXPOSITIE
KUNST MET EEN VERHAAL
24 november 2017 t/m 18 februari 2018

Vrijdag  24 november is er weer een nieuwe expositie gestart.

Galerie Ruigewaert biedt u gedurende 12 weken weer de mogelijkheid kunstwerken te kunnen aankopen tot 20% korting op de normale galerieprijs. Deze werken komen uit de privécollectie van particulieren, verzamelaars en hedendaagse kunstenaars, waardoor het aanbod heel divers is.

Schilderijen uit de tijd van de HAAGSE SCHOOL, uit de hoogtijdagen van de Groninger Kunstkring DE PLOEG, van het DRENTS SCHILDERSGENOOTSCHAP en van hedendaagse NOORDELIJKE REALISTEN domineren deze expositie. Het betreft hier kunstwerken die weer een nieuwe plek verdienen; kortom KUNST MET EEN VERHAAL.

In deze expositie o.a. werken van :
Anna Pavlova  /  Arie Zuidersma  /  Barbara van Houten  /  Ben Rikken  /  Ben Snijders  /  Epko Cordèl  /  Evert Musch  /  Flip Gaasendam  /  Gerard van de Weerd  /  Gerriet Postma  /  Herman van Hoogdalem  /  Hermien Buytendijk  /  Jan te Wierik  /  Johannes Ates Klaas Koopmans  /  Marten Huitsing  /  René Jansen   /  Reinder Homan  /  Sonja Brussen e.v.a.
Een kleine greep uit het grote aanbod van de expositie KUNST MET EEN VERHAAL.

 

Met plezier nodigen wij u uit deze expositie in onze galerie te komen bezoeken.
Henk Menger & Tjitske Regnery

FILM OVER ARIE ZUIDERSMA

Studio Logtenberg in Assen heeft achter de schermen gewerkt aan een film over Arie Zuidersma. Deze film bestaat uit een aantal interviews en beelden van Zuidersma aan het werk in zijn atelier. Hij vertelt, soms samen met zijn vrouw Sitha, over zijn leven, het schilderen, maar ook over mensen, intenties, tegenslag en steun. Arie Zuidersma waagt het om terug te kijken en dat kost soms ook wel wat moeite. Er is meer dan verf en doek in Arie’s leven. Ook deze DvD is in onze galerie verkrijgbaar. Desgewenst kunnen wij u ter plekke een trailer van deze film tonen.

VERWACHTE
EXPOSITIE

TUSSEN TIJD & EEUWIGHEID
24 november 2017 t/m 18 februari 2018

In deze expositie kunstwerken van Christiaan Afman, Sonja Brussen, Sip Hofstede, Jan Jansma & Gertjan Scholte-Albers