Exposities

balk-tussen-tekst1.png (500×26)

 EXPOSITIE
EENHEID IN VERSCHEIDENHEID

22 maart t/m 28 april 2019

Vrijdag 22 maart is een nieuwe expositie gestart.

Vanaf 1 februari 2019 heeft galerie Ruigewaert haar tentoonstellingen op een andere manier ingericht dan in de meeste galerieën gebruikelijk is. Deze nieuwe expositie met de titel “EENHEID IN VERSCHEIDENHEID”  is de tweede van een serie die we dit jaar gaan organiseren.

Een toepasselijke titel, want in deze tweede tentoonstelling hangen 30 kunstenaars met hooguit 1 à 2 schilderijen in de galerie. In stock daarentegen hebben wij van iedere kunstenaar minimaal 6 tot 10 werken. Wordt u geraakt door een schilderij in de galerie en wilt u meer weten over deze kunstenaar of bent u op zoek naar werk van een bepaalde schilder, dan kunnen wij meer laten zien zodat u een beter overzicht krijgt van waar die kunstenaar voor staat.

 

In deze expositie werk van :

Christiaan AfmanReinder BleekerSonja BrussenHenk van DonkGreetje FeenstraEllen GeertsEdwin GrissenAbel GroenewoldAnnemarie de GrootRutger HiemstraSip HofstedeMarten HuitsingJan JansmaJannes KoetsierReinoud KuipersTheo LeijdekkersJan MostertBrunet RiegstraAnna PavlovaMarian van der SandenGertjan Scholte-Albers
Gerald SchuilAns SmitsTon van SteenbergenBen SteijnHuib van der SteltGert Jan VeenstraAly van der Wal & Geert de Weerd

 

Daarnaast treft u in deze expositie ook kunstwerken aan die komen uit de privé collectie van particulieren, verzamelaars en hedendaagse kunstenaars.
In deze tentoonstelling zijn dat schilderijen en grafiek van o.a. Ruurd Elzer, E.B. von Dulmen Krumpelmann, Joost Doornik, René Jansen, Jan Wiegers & Arie Zuidersma.
Door deze manier van exposeren krijgt u een groot aanbod van kunst die heel divers is.

 

De combinatie met kunstobjecten die uw interieur aankleden, verrassende cadeauartikelen & bijzondere woonaccessoires maken het plaatje compleet. Kwaliteit en originaliteit komen hier samen in de veelzijdige collectie. Bent u op zoek naar kunst die verwondering oproept? Naar werken die u meenemen naar een wereld om in weg te dromen?
U vindt ze in onze galerie waar u kunst wordt getoond in een andere entourage dan u wellicht gewend bent.

Met plezier nodigen wij u uit om deze expositie in onze galerie te komen bezoeken.
Henk Menger & Tjitske Regnery

 

 

 

 

EXPOSITIE
REINDER BLEEKER

8 april t/m 9 september 2019

Galerie Ruigewaert heeft t/m 29 september een solo expositie van de Groningse kunstenaar Reinder Bleeker ingericht bij het Bedrijven Centrum Haren aan de Nieuwe Stationsweg 9 te Haren. Mocht u geïnteresseerd zijn in een schilderij, neemt u dan contact op met de galerie.
De entree is gratis, dus loopt u gerust eens binnen.

OPENINGSTIJDEN
maandag t/m vrijdag van 9.00 – 18.00 uur

N.B. Let op dit zijn andere tijden dan in Appingendam

 

VERWACHTE
EXPOSITIE

KUNST VAN HET GENIETEN
(kunst voor iedereen)
3 mei t/m 9 juni 2019
30 kunstenaars