Verjaardag

 

UW VERJAARDAG VIEREN IN DE GALERIE 

Galerie Ruigewaert stelt u (buiten de openingstijden) in de gelegenheid om uw verjaardag eens op een andere manier te vieren dan u in uw huiselijke kring gewend bent.
In de galerie zelf kunnen wij maximaal 20 personen ontvangen en dus het hele jaar door (zomer & winter) u van dienst zijn.  In de zomer kunnen we ook naar buiten en in onze tuin uw verjaardag vieren. Dat betekent dat het wel droog weer moet zijn en liefst niet al te koud.

Wat kunt u op uw verjaardag van ons verwachten?
U start met de ontvangst van uw gasten, waarna u met elkaar koffie of thee en gebak nuttigt. Natuurlijk maken we ook tijd om de eventuele meegebrachte cadeautjes uit te pakken.
Daarna of ondertussen vertel ik e.e.a. over de lopende expositie, de kunstenaars, de kunstwerken en over de andere objecten in de galerie. Ook vertel ik wat over ons concept, hoe we tot deze vorm zijn gekomen en indien gewenst kan ik ook nog iets vertellen over de boerderij waarin wij gehuisvest zijn.

Dan krijgt u gelegenheid om zelf rond te lopen en de expositie te bekijken. Ik garandeer u dat uw bezoek, na mijn verhaal, dan met andere ogen naar de kunst kijkt dan toen uw gasten binnenkwamen.

Daarna kunnen wij nog een wijntje, bier of wat fris schenken al of niet gepaard gaand met wat zoute koekjes en/of zelfgemaakte tapas.
Alle arrangementen worden van te voren met u doorgesproken. U geeft uw wensen aan en wij kijken of dat haalbaar is.

Kosten :
koffie/thee inclusief Groninger koek   €  5,00 pp
koffie/thee inclusief gebak    € 8,75 pp
koffie/thee inclusief gebak, wijn/bier of fris incl wat zoute koekjes   € 12,75  pp
koffie/thee inclusief gebak, wijn/bier of fris incl tapas  € 16,75  pp

Neemt u gerust contact met ons op als u nog wat te vragen heeft.