Galerie

 

De galerie is gesitueerd op de begane grond van een rijksmonument. De hoge plafonds, de reusachtige balken, de grote ramen en het vele daglicht dat daardoor binnenstroomt geven een overweldigend gevoel van ruimte. De gekleurde wanden zorgen voor een prettige en warme sfeer.

KUNST IN EEN ANDERE ENTOURAGE DAN U WELLICHT GEWEND BENT

De  galerie is met een bepaalde filosofie opgericht en wij tonen dus kunst in een andere entourage dan u wellicht gewend bent. De wanden zijn bijna 4 meter hoog, dus ideaal voor het exposeren van schilderkunst. Het daglicht dat door de vele, hoge ramen naar binnen komt, zorgt dat de kunstwerken precies dat licht krijgen wat ze nodig hebben; daglicht. Aangezien de meeste vaste kunstenaars die in de galerie exposeren ” plein air ” (buiten) kunstenaars zijn, ziet u hun werken nu ook binnen zoals ze buiten geschilderd werden.

De galerie biedt u meer dan alleen kunst. Klanten die kunst kopen zullen hun aangekochte werken thuis moeten integreren in een bestaande situatie en vaak wordt juist om deze reden de verkeerde kunst aangekocht of juist niet gekocht. Wij proberen de aspirant kopers duidelijk te maken dat kunst iets is dat u met uw hart koopt en niet omdat het zo goed kleurt bij de rest van de inrichting. Die bank wordt na 5 jaar weer vervangen, kunst daarentegen zal een langere levensduur hebben omdat het u emotioneel kan maken. Als kunst u raakt in uw hart, dan kunt er 100% van overtuigd zijn dat dit een goede aankoop is. Kunst is passie! Daarnaast tonen wij u in onze galerie dat met een paar simpele ingrepen een kunstwerk een prachtige plek kan krijgen in een reeds bestaand interieur.

De galerie is daarnaast een totaal inrichting, dat wil zeggen; er is niet alleen schilderkunst te koop, maar u kunt hier ook terecht voor antiek meubilair, bijzondere (woon)accessoires,  verrassende cadeauartikelen, mooie kunstobjecten en allerlei andere zaken die met het inrichten van een woning te maken hebben.