Galerie

 

De galerie is gesitueerd in de schuur van een historische boerderij. Het enorme hoge dak, de reusachtige balken en steunberen,  geven een overweldigend gevoel van ruimte. De gekleurde wanden en de “stenen” muren zorgen voor een prettige en warme sfeer.

KUNST IN EEN ANDERE ENTOURAGE DAN U WELLICHT GEWEND BENT

De galerie biedt u meer dan alleen kunst. Klanten die kunst kopen zullen hun aangekochte werken thuis moeten integreren in een bestaande situatie en vaak wordt juist om deze reden de verkeerde kunst aangekocht of juist niet gekocht. Wij proberen de aspirant kopers duidelijk te maken dat kunst iets is wat u met uw hart koopt en niet omdat het zo goed kleurt bij de rest van de inrichting. Die bank wordt na 5 jaar weer vervangen, kunst daarentegen zal een langere levensduur hebben omdat het een emotie oproept. Als kunst u raakt in uw hart, dan kunt er 100% van overtuigd zijn dat dit een goede aankoop is. Kunst is passie! Daarnaast tonen wij u in onze galerie dat met een paar simpele ingrepen een kunstwerk een prachtige plek kan krijgen in een reeds bestaand interieur.

De galerie is daarnaast een totaal inrichting, dat wil zeggen; er is niet alleen schilderkunst te koop, maar u kunt hier ook terecht voor antiek meubilair, bijzondere (woon)accessoires,  verrassende cadeauartikelen, mooie kunstobjecten en allerlei andere zaken die met het inrichten van een woning te maken hebben.