Kunst Aankoopregeling

Het komt de laatste tijd vaker voor dat mensen ons vragen naar een KUNST AANKOOPREGELING.

Tot op heden hadden wij die nog niet, want willen wij ons aansluiten bij een officieel bureau die bij kunst aankoop regelingen bemiddeld, dan moeten wij onze galerie meer uren per week openstellen dan wij momenteel doen. Daarom hebben wij nu zelf een eigen kunst aankoopregeling in het leven geroepen voor klanten die hier prijs op stellen.

Vanaf nu gaan wij, bij iedere nieuwe expositie, vooraf in overleg met de exposerende kunstenaars om voor u een passende regeling te kunnen treffen t.a.v. uw aan te kopen kunstwerk.

Heeft u in onze galerie een kunstwerk gezien dat u aanspreekt en mogelijk wilt kopen dan biedt de galerie u nu een renteloze kunst aankoopregeling. D.w.z. bij aankoop van een kunstwerk betaalt u 30% van het aankoopbedrag. Het restant kunt u in maximaal 12 maandelijkse termijnen betalen. Hiernaast moet ik wel de kanttekening plaatsen dat e.e.a. ook afhangt van de kunstenaar waar u het betreffende werk van wilt kopen. Met name het aantal termijnen waarin u kunt betalen zal misschien niet altijd 12 maanden zijn, misschien korter of misschien wel langer. Dat bepaalt de kunstenaar zelf. De galerie bemiddelt alleen maar hierin.

Daarnaast biedt de galerie ook de mogelijkheid van KUNST OP ZICHT.

Soms kan het fijn zijn een kunstwerk in uw eigen omgeving te zien. Wij proberen in onze galerie wel al zoveel mogelijk een huiselijke sfeer te creëren, maar bij u thuis is de lichtval toch anders. Regelmatig komt het ook voor dat u hier in de galerie geen keuze kunt maken. U twijfelt tussen meerdere schilderijen. De galerie biedt u dan de mogelijkheid om één of meerdere kunstwerken vrijblijvend op zicht bij u thuis te krijgen. U kunt het schilderij of schilderijen een aantal dagen houden zodat u rustig in uw eigen omgeving een plek kunt vinden c.q. een keuze kunt maken. Mocht u er niet uitkomen dan halen wij na een paar dagen het werk of de werken weer bij u op.

Over het algemeen kunt u uw aangeschafte kunstwerk meteen na aankoop in de galerie meenemen. In overleg is het altijd mogelijk om een kunstwerk op een ander moment te halen en bij grotere kunstwerken kunnen wij zorgen voor bezorging en plaatsing bij u thuis.