Boeketten met zijdebloemen

GALERIE RUIGEWAERT MAAKT VOOR U VAZEN OP MET ZIJDEBLOEMEN

Bij Ruigewaert kunt u boeketten op laten maken met zijdebloemen. Wij hebben bloemen van het merk Jim Jon. Zij worden hier in Nederland ontworpen en in China, blaadje voor blaadje, met de hand beschilderd. Daarna komen ze in grote containers weer terug bij de ontwerpster. De bloemen zijn niet goedkoop, maar ze zijn in kwaliteit de beste en niet van echt te onderscheiden. U kunt een boeket kopen of leasen.

Daartoe zijn er verschillende mogelijkheden :

KOOP :

  • U koopt een vaas in de galerie of u brengt uw eigen vaas mee en laat deze geheel opmaken met zijdebloemen van uw keuze.
  • U kunt ook eerst beginnen met een klein boeket en deze langzaam aan uitbreiden.
  • U kunt ook starten met een boeket en deze ieder seizoen door ons opnieuw laten opmaken met uw basisbloemen (aangevuld met een aantal nieuwe exemplaren), waarna u na één jaar ieder seizoen een ander boeket heeft staan.

LEASE :

  • U least een boeket zijdebloemen al vanaf € 50,00 per maand ( incl 19% btw ). De prijs loopt op naarmate het boeket groter wordt.
  • Bij lease koopt u een vaas in de galerie of u neemt uw eigen vaas als basis. Ieder kwartaal komen wij uw vaas opnieuw opmaken. Dit doen wij om uw zijdeboeket het aanzien te geven van echte bloemen. Wij vullen uw vaas dan met zijdebloemen die in de verschillende jaargetijden ook in het echt voorradig zijn. Op verzoek komen wij begin december nog eens langs, zodat u in december rond Kerstmis ook een aangepast boeket krijgt. Hier wordt géén meerprijs voor berekend.

 

VOORAL VOOR BEDRIJVEN IS LEASEN EEN UITKOMST
Uw bosje echte bloemen op de balie, bij de receptie, in de wachtkamer of op de vergadertafel à gemiddeld € 10,00 per week, verruilt u voor het wouw effect van een groot zijdeboeket.

bekijk de foto’s >>>