KUNSTENAARS

Galerie Ruigewaert werkt samen met 30 vaste kunstenaars.

In de galerie worden van iedere kunstenaar 2 à 3 schilderijen tentoon gesteld in een verkoopexpositie. Naast deze schilderijen hebben we tevens een grote collectie kunstwerken in stock. De exposities wisselen iedere 8 weken; schilderijen die in de galerie gehangen hebben worden dan verruild met nieuwe werken uit stock. Na 6 maanden (als alle kunstwerken aan de beurt zijn geweest) worden de niet verkochte schilderijen door de kunstenaars terug gehaald en weer vervangen door nieuw werk. Zo zijn er in iedere nieuwe expositie dus andere schilderijen te zien.

Bent u geïnteresseerd in de kunstwerken van een bepaalde kunstenaar, dan is het mogelijk om een kijkje te nemen in onze stock voorraad. Gemiddeld hebben wij 6 à 10 schilderijen van iedere kunstenaar in huis. Neemt u even contact met ons op als u hierover meer informatie wenst. Wij helpen u graag verder.

Op deze pagina vindt u alle namen van de kunstenaars die bij ons exposeren. Klikt u op de naam van de kunstenaar, dan komt u op zijn of haar pagina en leest u meer over de persoon in kwestie. Tevens kunt u zien welke schilderijen er in de huidige expositie bij Ruigewaert worden tentoongesteld.

A

CHRISTIAAN AFMAN

B

REINDER BLEEKER
FRANS BROMMER
SONJA BRUSSEN

F

GREETJE FEENSTRA

G

ELLEN GEERTS
ABEL GROENEWOLD
ANNEMARIE DE GROOT

H

MARTEN HUITSING

J

JAN JANSMA

K

JANNES KOETSIER
REINOUD KUIPERS

L

TJEERD LANDMAN
THEO LEIJDEKKERS

M

COBA MARTENS
JAN MOSTERT

N

BAS NIJENHUIS

P

ANNA PAVLOVA

R

BRUNET RIEGSTRA

S

MARIAN VAN DER SANDEN
GERTJAN SCHOLTE-ALBERS
LONIA SCHOLVINCK
FRANCINE SCHRIKKEMA
GERALD SCHUIL
ANTJE SONNENSCHEIN
HUIB VAN DER STELT
WALTER STOELWINDER

V

GERT JAN VEENSTRA
CEES VEGH