Exposities

balk-tussen-tekst1.png (500×26)

 EXPOSITIE
OP ZOEK NAAR EVENWICHT
 15 september t/m 19 november 2017

Vrijdag  15 september is weer een nieuwe expositie gestart.

Dit is alweer de 3e expositie in ons nieuwe pand in Appingedam. Voor ons is deze locatie nog steeds één groot avontuur. Door de hoge en vele ramen is er beperkte expositieruimte, waardoor we zowel grote als kleine, maar ook hele kleine schilderijen kunnen ophangen. Ook het aantal kunstenaars die samen een tentoonstelling maken is voor ons nog steeds passen en meten in de galerie. Het zal nog wel even duren, maar iedere volgende expositie maakt ons weer een beetje wijzer. Wij blijven pioniers, mede door kunst te tonen in een andere entourage dan men wellicht gewend is. Steeds zoeken naar iets nieuws, het uit proberen en dan tot de conclusie komen dat het goed is of dat er weer verder gezocht moet worden.
Kortom; wij zijn nog steeds OP ZOEK NAAR EVENWICHT.

In deze expositie werken van :
Edwin Grissen, Gerald Schuil, Greetje Feenstra & Marian van der Sanden

In deze expositie zal een grote diversiteit te zien zijn w.o. landschappen, bossen, zee, kwelders, bloemen en prachtige stillevens.

Met plezier nodigen wij u uit deze expositie in onze galerie te komen bezoeken.
Henk Menger & Tjitske Regnery

FILM OVER ARIE ZUIDERSMA

Studio Logtenberg in Assen heeft achter de schermen gewerkt aan een film over Arie Zuidersma. Deze film bestaat uit een aantal interviews en beelden van Zuidersma aan het werk in zijn atelier. Hij vertelt, soms samen met zijn vrouw Sitha, over zijn leven, het schilderen, maar ook over mensen, intenties, tegenslag en steun. Arie Zuidersma waagt het om terug te kijken en dat kost soms ook wel wat moeite. Er is meer dan verf en doek in Arie’s leven. Ook deze DvD is in onze galerie verkrijgbaar. Desgewenst kunnen wij u ter plekke een trailer van deze film tonen.

VERWACHTE
EXPOSITIE

GOED GEVONDEN
24 november 2017 t/m 4 februari 2018

Deze expositie wordt samengesteld uit kunstwerken die zijn ingebracht door particulieren en verzamelaars, waardoor het aanbod heel divers is.