Gastles van REINDER BLEEKER

Reinder Bleeker

GASTLES BUITEN SCHILDEREN
Op verzoek geeft Reinder Bleeker een schilderles

 

  • uitleg van werkwijze en materialen
  • compositie bepalen
  • maken van schetsjes met houtskool en conté krijt
  • schilderen met acryl op doek afmeting 70 x 50 cm
  • alle materialen worden beschikbaar gesteld
  • inclusief uitgebreide lunch en catering

De schilderles omvat het maken van een schilderij op lokatie. ‘s Morgens wordt er gewerkt met houtskool en contékrijt op papier en ’s middags na de lunch gaat u met acrylverf op doek werken. U werkt buiten, maar mocht het te nat zijn, dan gaat u onderdak een schets die u buiten heeft gemaakt, uitwerken met acrylverf op doek. Het op locatie schilderen geeft een heel andere kijk en inzet dan wanneer u van een foto schildert. Alle zintuigen staan open; u ziet en hoort, ruikt en voelt de natuur om u heen. Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een schilderij die dit alles in zich draagt.

Reinder Bleeker begeleidt u tijdens het schilderen door het geven van aanwijzingen en tips om uw technische vaardigheden te verbeteren c.q. verder te ontwikkelen. Deelnemers hoeven niet goed te kunnen schilderen, evenals mensen die nog nooit geschilderd hebben zijn van harte welkom.

Aanvang:   10.00 – 17.00 uur
Kosten:      € 50,00 pp inclusief een uitgebreide lunch en gebruik van materialen
Locatie:     Galerie Ruigewaert

Deze les wordt gegeven voor maximaal 10 à 12 personen. Indien u met een groepje bent, kunt u ook afwijken van bovenstaande datum en bepaalt u zelf een ander tijdstip in overleg met de galerie. Individueel kunt u zich opgeven via onderstaand telefoonnummer of via het E-mailadres.


Voor meer informatie over deze les kunt u contact opnemen met:

Galerie Ruigewaert
Telefoonnummer : 0596-567232
E-mail :  galerieruigewaert@gmail.com