Buiten schilderen

WORKSHOP BUITEN SCHILDEREN

De workshop omvat het maken van een schilderij van het Groninger landschap. Er wordt gewerkt met acrylverf. De keuze van deze verfsoort heeft te maken met de snelle droogtijd van de verf. Deze workshop kan zowel binnen als buiten worden gehouden. Binnen schildert u naar voorbeeld van een foto, buiten wil zeggen dat u er daadwerkelijk op uit trekt om het Groninger landschap in z´n volle glorie op uw doek vast te leggen. Het op locatie schilderen geeft een heel andere kijk en inzet dan wanneer u van een foto schildert. Alle zintuigen staan open; U ziet en hoort, ruikt en voelt de natuur om u heen. Gelukkig zijn er in de provincie Groningen een aantal prachtige locaties te vinden waar we gebruik van mogen maken.

De desbetreffende kunstenaar begeleidt u tijdens het schilderen door het geven van aanwijzingen en tips om uw technische vaardigheden te verbeteren c.q. verder te ontwikkelen. Deelnemers hoeven niet goed te kunnen schilderen, evenals mensen die nog nooit geschilderd hebben zijn van harte welkom.

Aanvang: 10.00 – 17.00 uur
Kosten:    Afhankelijk van de kunstenaar die de workshop geeft, maar is wel inclusief een uitgebreide lunch en gebruik van materialen
Locatie:    wisselende locaties

De workshop wordt gegeven voor maximaal 10 personen. Indien u met een groepje bent, bepaalt u het tijdstip in overleg met de galerie. Individueel kunt u zich opgeven via onderstaand telefoonnummer of via het E-mailadres.


Voor meer informatie over de workshops kunt u contact opnemen met:

Galerie Ruigewaert
Telefoonnummer: 0596-567232
E-mail : galerieruigewaert@gmail.com

bekijk de foto’s >>>