Particulier Aanbod

Expositie 2

Ruigewaert kan bemiddelen bij de verkoop van schilderijen die in particulier bezit zijn.

De galerie heeft via haar site en haar netwerk een flink bereik om uw kunstwerk c.q. kunstwerken bij een groot publiek onder de aandacht te brengen.

Aan de inbreng van kunstwerken zijn wel een paar voorwaarden verbonden, te weten :
1 .  De kunstwerken moeten onbeschadigd zijn, geen vervalsingen zijn en goed zijn ingelijst.
2 .  De kunstwerken die ingebracht worden zullen van de hand moeten zijn van hedendaagse kunstenaars die o.a. in galerieën hebben geëxposeerd, of van kunstenaars die al zijn overleden, maar hun naam inmiddels hebben gevestigd binnen de kunstwereld. Daarnaast moeten de schilderijen gesigneerd zijn of met een certificaat van echtheid gepaard gaan.

Twijfelt u over een bepaald kunstwerk, neemt u dan contact met ons op. Wij kunnen u wellicht hiermee verder helpen.

Bemiddeling :
Voor onze bemiddeling vragen wij 30 % van de verkoopsom, d.w.z. dat er van elk verkocht schilderij van de verkoopsom eerst 30 % wordt afgetrokken t.b.v. onze werkzaamheden.
Om u enig inzicht te geven in wat deze werkzaamheden zoal inhouden het volgende :
De galerie verzorgt de publiciteit, de presentatie en overlegt met aspirant kopers. U maakt gebruik van ons klantenbestand, wij leveren kennis over het schilderij en bezorgen de aangekochte kunst bij de koper.

Aanbieden :
Wilt u een schilderij via Ruigewaert aanbieden, dan vragen wij u het werk c.q. de werken eerst aan ons voor te leggen ter beoordeling. Dit doet u door een foto van het beoogde kunstwerk(en) te sturen, voorzien van de naam van de kunstenaar, de afmetingen, de gebruikte techniek en de verkoopprijs.
Daarnaast bent u ook van harte welkom in de galerie en laat u het kunstwerk c.q. de kunstwerken door ons ter plekke bekijken.

Huidig Aanbod :
Momenteel  heeft Ruigewaert, middels particuliere inbreng helaas geen werk ter verkoop aangeboden gekregen.
Mocht u vragen hebben over een bepaald kunstwerk, dan kunt u contact op nemen met de galerie door het sturen van een mail naar galerieruigewaert@gmail.com of belt u even met telefoonnummer 0596-567232.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evert Dijkstra - besjes - 23 x 31 cm - olieverf op paneel - Euro 1200,00

Evert Dijkstra – besjes – 23 x 31 cm – olieverf op paneel – Euro 1200,00